14 حقیقت عجیب درباره غذای هواپیما ، چرا مزه غذا هواپیمای با رستوران متفاوت است؟

به گزارش مجله آزمون اول، برخی همواره احساس می نمایند که مزه غذای هواپیما، با رستوران و جاهای دیگری که همان غذا را می خورند، بسیار متفاوت است. باید گفت که این افراد اشتباه نمی نمایند و حقایقی را باید در این باره بدانید که برخی از آنها بسیار عجیب هستند.

14 حقیقت عجیب درباره غذای هواپیما ، چرا مزه غذا هواپیمای با رستوران متفاوت است؟

1.نویز سفید هواپیما سبب بی مزه شدن غذا می گردد

به گزارش مترو نیوز، وقتی شما غذایی را در هواپیما صرف می کنید ممکن است با تجربه ای کاملا متفاوت از آنچه در حالت عادی دارید روبرو شوید. علت این امر وجود نویز سفید در هواپیما است و با این که عجیب به نظر می رسد کاملا علمی و اثبات شده است.

  • چرا طعم غذاها در هواپیما فرق دارند؟

  • شرکت های هواپیمایی جهان چه غذایی برای بچه ها سرو می نمایند؟

  • وعده غذایی فلافل در یک هواپیمای داخلی

2. آب آشامیدنی تمیز نیست

دیلی میل می گوید که آب در هواپیما در حد استاندارد تمیز نیست و حتما دفعه بعد که چای یا قهوه سفارش می دهید این امر را در نظر بگیرید. این چیزی نیست که مسافران از شنیدنش شاد شوند ولی شاید بهتر باشد برای دفعه بعد که هوس چای کردید از کافه های فرودگاه چای خود را بخرید و به هواپیما ببرید.

3.شرکت های هواپیمایی باید حواس شان به قیمت تمام شده باشد

اگر شرکت های هواپیمایی تمامی مواد غذایی مورد استفاده را به طور دقیق اندازه گیری ننمایند ممکن است متحمل ضررهای سنگینی شوند. بر اساس گزارش شبکه براوو، هواپیمایی آمریکن ایرلاین تخمین زده بود که با حذف یک زیتون از سینی غذاها می تواند سالیانه 40 هزار دلار در هزینه ها صرفه جویی کند.

4. میزان نمک و شکر غذاهای هواپیما بیش از حد نرمال است

کازموپولیتن اشاره می نمایند که شرکت های هواپیمایی از نمک و شکر زیادی استفاده می نمایند.

5.مهماندارها اجازه ندارند غذای اضافه مسافران را بخورند

اگر مهماندارها غذا و یا دسر اضافه مسافران پرواز قبل را بخورند ممکن است در دردسر بیافتند و حتی اخراج شوند.

6. غذای خلبان هواپیما متفاوت از مسافران است

این قانون برای جلوگیری از مسمویت های احتمالی ایجاد شده است.

7. غذاهای هواپیمایی های هند را می توانید از بازار خرید

بر اساس گزارش رنکر، در هند مکان های وجود دارند که شما می توانید غذاهای هواپیما را با قیمتی منطقی تهیه کنید. این غذا ها توسط مهمانداران به صورت پنهانی از هواپیماها دزدیده می شوند.

8.گوشت در ابتدا نیم پز شده و در هواپیما به صورت کامل پخته می گردد

وکال مدیا می گوید 30 درصد از گوشت و 60 درصد از مرغ از قبل پخته می گردد و بقیه پروسه پختن در فرهای موجود در هواپیماها انجام می گیرد.

9. پروسه بازیافت وجود ندارد

با توجه به حجم ظروف یکبار مصرف موجود در هواپیما این کار بسیار غیر منطقی به نظر می رسد. طبق آمار اتحادیه حمل و نقل هوایی بین المللی سالیانه نزدیک بر 6 میلیون تن زباله از این طریق فراوری می گردد.

10. غالبا تخم مرغ های سرو شده مصنوعی هستند

تخم مرغ از صبحانه های رایج در هواپیماها است اما چیتشیت معتقد است که تخم مرغ ها طبیعی نیستند و بهتر است از خوردنشان صرف نظر کنید.

11. غذاها چند روز قبل آماده شده اند

با این که همه می دانند غذای هواپیما خیلی تازه و مقوی نیست اما باید این حقیقت را نیز افزود که این غذاها از چند روز قبل آماده شده اند.

بهترین و بدترین شرکت های هواپیمایی آمریکا از نظر غذای پرواز

برترین ایرلاین ها در اکونومی، بیزینس کلاس و سفارش غذا را بشناسید

12. خشکی هوا حس چشایی و بویایی را مختل می نماید

علاوه بر حس چشایی، ممکن است شما متوجه شوید که بویایی تان نیز ضعیف شده است.

13. گوجه فرنگی از قواعد جداست

شاید عجیب باشد اما مزه گوجه فرنگی در هواپیما بسیار بیشتر از حالت عادی حس می گردد.

14. غذا ها قبل از سرو امتحان می شوند

هواپیمایی ها چگونه متوجه می شوند که یک غذا مناسب هواپیما هست یا خیر؟ واقعیت امر این است که هر غذا قبل از سرو گسترده یک بار در محیط هواپیما تست می گردد.

منبع: thetravel.com

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: چمدان
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 4641

به "14 حقیقت عجیب درباره غذای هواپیما ، چرا مزه غذا هواپیمای با رستوران متفاوت است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "14 حقیقت عجیب درباره غذای هواپیما ، چرا مزه غذا هواپیمای با رستوران متفاوت است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید