چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟

به گزارش مجله آزمون اول، کوکی بادام زمینی یکی از شیرینی های خاص و محبوب در میان شیرینی های خشک است. طرز تهیه کوکی بادام زمینی برای اولین بار در سال 1910 توسط یک گیاه شناس و مخترع در کتابی نوشته شد. در این کتاب 105 دستورالعمل خوراکی بر پایه بادام زمینی آموزش داده شده بود که شامل چند روش مختلف برای تهیه کردن شیرینی با بادام زمینی می شد. در دستور اولیه این شیرینی از بادام زمینی خرد شده استفاده شده بود اما 20 سال بعد کره بادام زمینی هم به دستور پخت کوکی بادام زمینی اضافه شد و آن را شبیه به کوکی بادام زمینی امروزی کرد. این شیرینی سبک و خوشمزه، یک عصرانه بسیار محبوب در کنار شیر، چای یا قهوه است، به اشکال مختلف تهیه می گردد و ماندگاری خوبی دارد. در این قسمت از خبرنگاران مگ، طرز تهیه کوکی یا شیرینی بادام زمینی را به شما آموزش می دهیم که طعم فوق العاده ای دارد، سریع آماده می گردد و برای هر مراسمی مناسب است.

چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی

  • آرد سفید: 150 گرم (یک و یک چهارم پیمانه)
  • شکر قهوه ای: 70 گرم (یک دوم پیمانه)
  • شکر سفید: 50 گرم (یک چهارم پیمانه)
  • کره بادام زمینی: 200 گرم (1 پیمانه)
  • پودر بادام زمینی: 60 گرم (نصف پیمانه)
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • کره: 100 گرم
  • زنجبیل، دارچین و وانیل: هز کدام نصف قاشق مرباخوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کوکی بادام زمینی

1.

برای آغاز شکر سفید، شکر قهوه ای و کره را با استفاده از همزن برقی هم بزنید.

نکته: شکر قهوه ای جزو مواد اولیه بسیار مهم در کوکی بادام زمینی است، به همین دلیل بسیار مهم است که از شکر قهوه ای با کیفیت و منسجم و ترجیحا خارجی بهره ببرید.

2.

بعد از این که کره را با شکر مخلوط کردید، تخم مرغ، کره بادام زمینی، زنجبیل، دارچین و وانیل را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.

3.

در آخر آرد سفید را همراه با پودر بادام، بکینگ پودر و نمک اضافه کنید و با سری مخصوص خمیر همزن یا با استفاده از دست آن ها را مخلوط کنید.

4.

خمیر شما باید مانند تصویر شکل بگیرد و در دست پودر نگردد. اگر احساس کردید خمیر هنگام شکل دادن پودر می گردد و وا می رود، کمی کره بادام زمینی به آن اضافه کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.

5.

سینی فر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. بعد از این که خمیر استراحت کرد، از آن به اندازه گردوهای کوچک بردارید و در سینی فر بچینید. یک چنگال را چرب کنید و در شکر بزنید، سپس مانند تصویر با فشار چنگال روی کوکی ها شیار ایجاد کنید.

کوکی ها را به مدت 13 دقیقه در فر گازی با دمای 180 درجه یا فر برقی با دمای 160 درجه سانتی گراد بپزید.

6.

بعد از خنک شدن کوکی ها، می توانید آن ها را با شکلات تخته آب شده به روش بن ماری و بادام زمینی خرد شده تزیین کنید.

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

چطور کوکی زنجبیلی درست کنیم؟

چطور چیز کیک نیویورکی درست کنیم؟

آژانس مسافرتی: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

مجله وبلاگ فروش: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 7318

به "چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید