ترایفل میوه، دسر رنگارنگ بهار و تابستان

به گزارش وبلاگ شامران، دسر ها پای ثابت مهمانی ها و منوی خوشمزه رستوران ها هستند. فصل بهار و تابستان که هنگام رسیدن میوه های متنوع و رنگارنگ است، زمان مناسبی برای تهیه انواع دسر هایی است که پایه میوه ای دارند. ترایفل یک دسر انگلیسی به معنای خامه سفت شده با شکر است که قدمت آن به عهد رنسانس باز می شود. البته با گذشت زمان ترکیبات این دسر دست خوش تغییر شد و به شکل امروزی آن درآمد. پایه دسر ترایفل کیک و یا بیسکوییت است که با خامه، پودینگ و میوه تازه ترکیب می شود.

ترایفل میوه، دسر رنگارنگ بهار و تابستان

به گزارش وبلاگ شامران، برای تهیه ترایفل می توانید از انواع میوه های تابستانی مثل توت فرنگی، آلبالو، هلو و یا موز و کمپوت آناناس استفاده کنید. اگر مقداری کیک ساده یا کاکائویی خانگی در یخچال دارید، دست به کار شوید و همراه با ما این دسر خوشمزه و در عین حال ساده را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ترایفل

پودینگ وانیلی: یک بسته معادل دو لیوان

خامه فرم گرفته: 200 گرم

کیک ساده یا کاکائویی یا بیسکوییت پتی پور: به میزان دلخواه

میوه تازه (توت فرنگی، آلبالو، موز): به اندازه دلخواه

مواد لازم برای تهیه پودینگ وانیلی

شیر: 4 پیمانه

شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت یا نشاسته گل: 4 قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به پودینگ

پودینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می شود و برای اینکه دارای غلظت باشد، معمولاً به آن نشاسته یا پودر ژلاتین اضافه می کنند. پودینگ آماده در بسته هایی شبیه به بسته های پودر ژله در بازار موجود است که می توانید آن را تهیه کنید و با توجه به دستوری که روی بسته آن درج شده است، پودینگ را آماده کنید.

نکات مربوط به کیک

کیک های ساده ای که در منزل تهیه می کنید، پایه مناسبی برای تهیه دسر ترایفل هستند. هر نوع کیکی که خامه، گناش یا سس شکلات نداشته باشد، برای تهیه ترایفل مناسب است. می توانید از کیک های ساده بسته بندی هم برای تهیه این دسر استفاده کنید.

نکات مربوط به خامه

خامه قنادی امروز در فروشگاه های لوازم مخصوص قنادی به راحتی در دسترس است. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می کند، کم کم رنگ آن مات می شود.

وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم دریافت خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسر ها از آن استفاده کنید.

طرز تهیه دسر ترایفل

به گزارش وبلاگ شامران، در مرحله اول کیک را با دست پوره کنید. اگر کیک در دسترس نداشتید، می توانید بیسکوییت پتی پور را خرد کنید و به جای کیک از آن استفاده کنید؛ اما ترایفل با کیک لطیف تر می شود. ظرف سرو مناسب خود را انتخاب کنید. کف ظرف را با لایه ای از کیک یا بیسکوییت خرد شده کاملاً بپوشانید. سپس مقداری از پودینگ وانیلی را روی خرده کیک ها بریزید. در مرحله بعد میوه مورد نظرتان را روی لایه پودینگ بچینید. توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن شکل ظرف محتوی ترایفل بهتر است تعدادی از میوه ها را دور تا دور دیواره ظرف به صورت ایستاده بچسبانید. این کار نمای زیبایی به ظرف دسر شما می دهد.

دوباره مقداری کیک خرد شده را روی میوه ها بریزید؛ سپس پودینگ و دوباره میوه و این کار را لایه لایه ادامه بدهید تا ظرف مورد نظر شما پر شود. روی ترایفل یعنی آخرین لایه دسر را با خامه فرم گرفته بپوشانید و روی خامه را با میوه های خرد شده تزیین کنید. نیازی نیست این دسر را مدت زمان زیادی در یخچال بگذارید و یک ساعت زمان استراحت برای آن کافی است. به این نکته مهم توجه داشته باشید که بهتر است ظرف مورد نظر شما شیشه ای یا کریستال باشد تا لایه های رنگارنگ ترایفل را به خوبی نشان بدهد.

طرز تهیه پودینگ وانیلی

اگر به پودینگ های بسته بندی و آماده بازاری علاقه ای ندارید، می توانید خودتان آن را در منزل و با ساده ترین روش تهیه کنید. در مرحله اول شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. باید مواد را مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. در آخر وانیل را به آن اضافه کنید و شعله اجاق گاز را خاموش کنید. پودینگ باید کمی خنک شود تا بتوانید در تهیه دسر ترایفل از آن استفاده کنید.

برای تهیه پودینگ می توانید هم از نشاسته گل و هم از نشاسته ذرت استفاده کنید؛ اما نشاسته ذرت طعم دل پذیرتری به پودینگ می دهد.

منبع: فرارو

به "ترایفل میوه، دسر رنگارنگ بهار و تابستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترایفل میوه، دسر رنگارنگ بهار و تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید